Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Stigbøyler

Barefoot stigbøyler med strikk.  Solide sikkerhets-stigbøyler i rustfritt stål og lær/gummistrikk som vil redde deg fra å få foten hengende fast i stigbøylene.  Vi anbefaler at alle saler brukes med sikkerhetsstigbøyler eller stigbøyler med kurv / tapaderos for mest mulig sikkerhet.
Størrelser:  12 cm bredde
Pris: Kr. 690,- pr. par.     Barefoot 90 graders stigbøyler for enklere bruk.  Med vridd innfesting så vil stigbøylene alltid henge rett for foten, slik at det er enklere å putte inn foten om den skulle glippe ut.  Produsert i børstet aluminium og med svart gummi plate.
Anleggsflate for foten er 12 cm bred og 9 cm lang.
Pris kr 490,- pr par.Barefoot Soft-Step stigbøyler er laget av lettvekts aluminium med en lærflap på toppen. Antiskli herdet syntetisk materiale på en støtdempende og fjærende plate som gir ekstra komfort til både hest og rytter, spesielt på lengre turer. Barefoot Logo på utsiden.  Bredden på innfestingen øverst er 6,5 cm så disse egner seg best til brede stigbøylerimer eller fenders.
Farge: Alu/svart eller Alu/brun. 
Størrelse på anleggsflaten for foten er 12,5 x 6,5 cm
Pris kr 840,- pr par
  
 
Barefoot Safety Stirrup Trail.  Lettvekts stigbøyler med ekstra vidde og tykk gummipad for ekstra komfort.  Antislip trykkplate og god støtdemping gjør disse ekstra egnet for langtur og distanse
Bredden på innfestingen øverst er 5,4 cm så disse egner seg best til brede stigbøylerimer eller fenders.
Gummikurven foran gjør at man ikke får foten gjennom stigbøylen og blir hengende fast.
Farge:  Brun eller svart, svart trykkplate.  Bredde 14 cm.
Pris:  Kr 940,- pr par
  

Western stigbøyler Barefoot Visalia:  Visalia  3 farger - kr 1790,- pr par.

Western stigbøyler Barefoot Economy, brun eller svart:   Economy  kr 750,- pr par.

Deubers heltre westernstigbøyler i klarlakkert laminert tre. Lær i sålen og ved fendersinnfestningen. Finnes i lys eller mørk brunfarge. En størrelse (voksen).  Bilde av mørk tre - den vakreste stigbøylen av dem alle!

Pris: Kr. 2490,- pr. par.

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn