Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Endurance

Nyhet: Nå med kortere paneler og skåret for bedre skulderfrihet!

En sal som er nøye oppbygd for maksimal komfort for både hest og rytter. Sitsen er myk og dyp på alle modeller, og salen gir meget god bogfrihet. Under salen er det justerbare og utbyttbare puter med borrelåsfester for at ryggraden skal være fri for vekt. Disse putene finnes i ulike varianter, standard er 2 cm tykke lærkledde puter. Fremsvisselen kan også byttes. Salen er laget av mykt Nubuck-lær av beste kvalitet. Stigbøyle-festene gir en korrekt, loddrett sits og har to forskjellige innfestinger. På Star-Trekk Endurance modellen benyttes en gjord av engelsk / dressurtype, og innfestingen har V-stil for ekstra stabilitet.

STARTREKK ENDURANCE:
Anleggsflate mot hesten er ca 56 cm og totallengden er ca 62 cm, men det finnes også en kortere variant (Shorty) som har anleggsflate på ca 52 cm og totallengde på ca 58 cm.
Endurance ligner på Western, men har ikke horn. Endurance er bygd etter samme ide som den amerikanse Trekking-salen, der mangelen på salhorn gjorde at den fungerte bedre i tøfft terreng der hornet ble iveien. Den har dessuten et spesielt V-gjord system som gjør at salen ligger ekstra godt på plass. Dette er en meget bekvem og god sal, en suveren langtur sal med masse pakkmuligheter. Du kan bruke våre vanlige stigbøylereimer eller fenders, og en dressurgjort. P.g.a. de flyttbare putenes trykkavlastende funksjon så behøver man ingen spesiell pad.

Disse salene kan også bestilles med Bordertooling, dette er et tilvalg som koster fra kr 1500,- til kr 2000,- pr sal avhengig av mønstertype.
Salen kan også leveres med nappa sete (glattskinn) ved spesialbestilling.
Ettersom hver sal håndlages så er det ca 12 - 16 uker leveringstid på spesialbestillinger og/eller saler som ikke er på lager.

Vekten er ca 7 kg, og salen har 2 års garanti.

Størrelse på fremsvissel: S, M, W, XW, 


Priser:
StarTrekk Endurance S2: Kr. 18.500,- uten stigbøyler og fendere.
StarTrekk Endurance Shorty: Kr. 18.500,- uten stigbøyler og fendere.
StarTrekk Endurance S2: Kr. 19.900,- med stigbøyler og fendere.
StarTrekk Endurance Shorty: Kr. 19.900,- med stigbøyler og fendere. 

Sallengde Shorty ca 58 cm, S2 ca 62 cm

Flere valgmuligheter av Bordertooling (mønster) ved spesialbestilling, tillegg fra kr 1500,-

Fargevalg:Leveres med messing eller sølvbeslag

NB: For å unngå misforståelser / feilsendinger så har vi ingen vanlig netthandel. Du sender en e-post med bestilling eller forespørsel, og så sender vi etter at vi har hatt den nødvendige kommunikasjon til at vi føler oss trygg på at du får det du ønsker og forhåpentligvis passer. Målet er minst mulig arbeid med pakking og sending og mest mulig fornøyde kunder :-)

E-post: post@bomfrisal.no

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn