Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Barock

Pga alle variasjonene og valgene man har i denne serien så lagerfører vi ikke disse salene hverken i Norge eller i Tyskland!  For oppdatert info om modeller og farger mm besøk Deuber sin hjemmeside:  www.deuber.de
Det er normalt minst 12-16 ukers leveringstid på disse salene da de blir håndlaget etter kundens ønske og valg.
Ved bestilling av disse salene så tar vi forhåndsbetaling på 50% av totalsummen.


Deuber & Partners Barock-serie er en av grunnstammene i dette gamle og tradisjonsrike salmakeriets brede sortiment.

En samling svært vakre saler som alle har iberisk bakgrunn. Noen av modellene er nesten perfekte kopier av 1600-tallets "skole-saler", og disse salene er også i dag eksepsjonelle instrument for ryttere som har høye ambisjoner med sin ridning - både profesjonelle og fritidsryttere!

Basis i Barock-serien er Deubers Ultra-Flex bom, en fleksibel og meget sterk polypropylenbom. Men man kan også velge DeuFlex-bom, Deubers egenutviklede og unike laminerte lærbom med svært god fleksibilitet. Begge typene har svært bred og god anleggsflate mot hesten som gir salene meget gode trykkfordelende egenskaper.

Alle modellene har meget god bogfrihet, og man har i tillegg mulighet for å velge kanalbredden (bredden mellom putene) slik at ikke ryggrad eller muskelfester blir trykkbelastet.

Barocksalene har vel balanserte seter som sammen med stigbøylereimenes innfestning gir en korrekt og loddrett sits.
Uansett hvilken sal du velger kan du være sikker på å få en sal av svært høy kvalitet, med nøye testede funksjoner og en svært høy grad av komfort!

Setestørrelser:

S1 (ca. 32 cm setestr)
S2 (ca. 34 cm setestr)
S3 (ca. 36 cm setestr)

Valg av bom:

I utgangspunktet er Barocksalene utstyrt med den solide og flexible Ultra-Flexbom av polypropylen. Som et alternativ om man ønsker en mykere og mer fleksibel og naturlig bom kan man velge lærlaminatbommen Deuflex som gir en enda nærmere kontakt med hestens rygg og bevegelser. Velger man lærlaminatbom kommer et tillegg i prisen på kr 2500,-.


Justerbar fremsvissel:
På noen modeller med lærlaminatbom kan man i tillegg velge justerbar fremsvissel. Dette koster kr 1500,- ekstra.


Med Ultra-Flex bom velger man mellom rett og svai bom:

• MS - svai bom. Passer hester som har normal til svai rygg.

• OS - rett bom. Passer hester med normal til rett rygg.


Kanalbredde mellom putene:

• Smal - ca. 4 cm. Vanligvis for hester med smal ryggrad.

• Medium - ca. 6 cm. Standard. For hester med naturlig ryggrad.

• Bred - ca. 8 cm. Litt bredere hester med kraftig ryggrad.


Stopping:

For å tilpasse salen best mulig så finnes det flere valgmuligheter også angående stoppingen. Jo mer nærkontakt med hesten man ønsker jo tynnere stopping, men tykkere stopping kan være en fordel på hester med svak rygg eller svake ryggmuskler. Også på hest med høy manke vil ekstra stopping hjelpe til å løfte fremsvisselen høyere over manken. Om man velger mindre stopping så er det vanligvis enklere å få stoppingen til å sette seg godt under tilridning. Om man senere synes stoppingen er for tynn kan den fylles noe mer ved omstopping, og man kan også kompansere med f.eks en Grandeur pad og 6 eller 12 mm innlegg.
Putene er stoppet med ekte ull innpakket i et mykt fleecemateriale (Diolen).

• Tynn stopping - ca. 4-6 cm.

• Middels stopping - ca. 6-8 cm. Standard.

• Tykk stopping - ca. 8-10 cm.


Ekstra tilvalg:

Det er også mulig å utsmykke salen ekstra med bl.a Bordertooling mm. Ta kontakt for mer info om dette.

NB: For å unngå misforståelser / feilsendinger så har vi ingen vanlig netthandel. Du sender en e-post med bestilling eller forespørsel, og så sender vi etter at vi har hatt den nødvendige kommunikasjon til at vi føler oss trygg på at du får det du ønsker og forhåpentligvis passer. Målet er minst mulig arbeid med pakking og sending og mest mulig fornøyde kunder :-)

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn