Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Barefoot Cheyenne


Barefoot Cheyenne er vår enkleste, billigste og mest populære sal. Tysk kvalitet, håndlaget i vegetabilsk garvet nubuck-skinn eller i syntetskinn DryTex. Disse salene er konstruert av den tyske hestekiropraktoren Sabine Ullmann, for beste mulige komfort og passform for alle hester. Resultatet er en sal som nå selges over hele verden, med fornøyde kunder og hester som følge. Barefoot salene må ikke forveksles med billige etterligninger som ikke er bygd for og med maksimal trykkavlastning og trykkfordeling. Kun Barefoot har VPS system for maksimal trykkfordeling og ryggradsfrihet. Les mer om VPS-systemet nederst på siden.

Barefoot Cheyenne skal brukes sammen med en spesiell pad, som sikrer tilstrekkelig ryggradsfrihet.
Du kan lese mer om disse padene her

Vi har også Barefoot Cheyenne JustAdjust i str 0-2 og 1-3. Dette er en justerbar sal som med hjelp av borrelåsfester gjør at man kan forandre setestørrelsen etter behov. Salen er laget i vedlikeholdsfri DryTex med antislip ruskinn i sete og i fremre kneleie, hvor man også kan feste støtteputer for ekstra støtte. Perfekt for de som ønsker en sal for flere ryttere, eller for den som vil ha muligheten til å forandre og stille inn salen perfekt etter eget ønske. Også stigbøylefestene er trinnløst justerbare med borrelås. Salen gir en stødig og trygg sits og fleksibiliteten gjør at man kjenner hestens bevegelser enklere. Egner seg også godt til nybegynnere som ønsker en behagelig og god sal med mye støtte.
Pris kr 7740,-

Cheyenne leveres også i en syntetisk utgave kalt DryTex. Den har en vannavvisende tekstil-lær kvalitet av litt grovere kvalitet, men er ellers helt lik vanlig Cheyenne. En populær sal, spesielt i de litt våtere strøkene i Norge. Pris kr 6240,-

DryTex leveres i svart og brunt, og i str 0, 1 og 2. 

Nyhet: Nå også som barnesal i str 104 - 140 cm str X0 - pris kun kr 5690,-

Størrelser:
Cheyenne finnes i 3 størrelser: 0, 1 og 2 som tilsvarer ca 16", 17,5" og 18,5" i engelsk salstørrelse og ca 13", 15" og 17" i westernstr. Mer info om størrelser finner du på vår info side her: Info Barefoot

Leveres i fargene svart og brun som standard, men for de som ønsker en spesiell individuell sal så kan man mot et tillegg i prisen på kr 1900,- komponere farger etter eget ønske. Leveringstid er da ca 12 - 14 uker og vi tar et depositum på kr 4000,- ved bestilling.
Se fargekombinasjoner her: Fargekonfigurator

Denne salen har uttagbar framsvissel for maksimal tilpassing for hest og rytter. Velg salstørrelse etter egen buksestr. Pga. at disse salene er helt uten bom vil de passe på alle hester. Cheyenne leveres nå med mykere fremsvissel og høyere baksvissel i foamskum for bedre komfort.
Oversikt over fremsvissler og måleskjema du kan skrive ut for å finne rett fremsvissel finner du her: 
http://www.barefoot-saddle.de/shop/out/pictures/wysiwigpro/pdf/measuring_template.pdf


Priser:
Cheyenne Dry Tex kr 6240,-
Cheyenne JustAdjust kr 7740,-
Cheyenne glatt nubucklær kr 9360,-
Cheyenne Spesial egne farger kr 11.260,-


Nyhet: Nå også som barnesal i str 104 - 140 cm str X0 - pris kun kr 5690,

Pris er for kun sal uten tilbehør. Oversikt over Barefoot tilbehør finner du her: Barefoot tilbehør
NB: For å unngå misforståelser / feilsendinger så har vi ingen vanlig netthandel. Du sender en e-post med bestilling eller forespørsel, og så sender vi etter at vi har hatt den nødvendige kommunikasjon til at vi føler oss trygg på at du får det du ønsker og forhåpentligvis passer. Målet er minst mulig arbeid med pakking og sending og mest mulig fornøyde kunder :-)

Barefoot VPS® system
VPS® systemet fordeler rytterens vekt på den best mulige måte over størst mulig areal langs hestens vektbærende område (sal-leiet fra bak skulderen og til siste ribbein). Som man ser av flere forskjellige målinger så er trykkpunkter eliminert fullstendig. Konstruksjonen med paneler innvendig i salen lager nok kanal slik at man unngår trykk både på ryggrad og muskelfester. Til og med når man står i stigbøylene så bidrar VPS systemet til å fordele trykket over hele lengden av salen, og det er ikke lenger noen grense ang. rytterens vekt kontra vanlige bomsaler (husk at hesten fremdeles skal klare å bære rytteren, og det gjelder uansett hvilken sal man bruker). 

Utfyllende informasjon om Barefoot salene på engelsk finner man her:

https://barefoot-saddle.com/de/en/saddlesystem-englisch

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn