Barefoot Cherokee

Barefoot Cherokee Classic

Flyttbare stigbøylereim-fester på begge modeller

Barefoot Cherokee og Cherokee Classic

Barefoot Cherokee er en allsidig, hestevennlig sal som passer perfekt for turridning. Tysk kvalitet, håndlaget i vegetabilsk garvet nubuck-skinn. Disse salene er konstruert av den tyske hestekiropraktoren Sabine Ullmann, for beste mulige komfort og passform for alle hester. Resultatet er en sal som nå selges over hele verden, med fornøyde kunder og hester som følge. Barefoot salene må ikke forveksles med billige etterligninger som ikke er bygd for og med maksimal trykkavlastning og trykkfordeling. Kun Barefoot har VPS system for maksimal trykkfordeling og ryggradsfrihet. Les mer om VPS-systemet nederst på siden.

Stigbøylefestene kan flyttes fritt mellom setet og salen slik at du finner din perfekte plassering. Fleksibel, V-formet gjordsystem gjør at salen ligger godt på de fleste hester, avtagbare/flyttbare knestøtter og "Air-Pump System" på knestøtteflappen gir myk og behagelig knestøtte.  Matchende tykk fleece underside, 8 D-ringer, lærconchas og lærreimer brukes til å feste det du trenger å ha med på tur.

Cherokee Classic er samme sal, men kun i helsvart og uten med et mere klassisk og elegant utseende uten hestehode og lærreimer.  Med 6 D-ringer og Fleece underside i matchende svart farge.

Barefoot Cherokee skal brukes sammen med en spesiell pad, som sikrer tilstrekkelig ryggradsfrihet.    Du kan lese mer om disse padene her.


Størrelser:
Cherokee finnes i 2 størrelser: 1 og 2 som tilsvarer ca 17,5" og 18,5" i engelsk salstørrelse og ca 15" og 17" i westernstr. Mer info om størrelser finner du på vår info side her: Info Barefoot

Farger:
Leveres i fargekombinasjonen svart/brun eller helsvart som standard, men for de som ønsker en spesiell individuell sal så kan man mot et tillegg i prisen på kr 1500,- komponere farger etter eget ønske. Leveringstid er da ca 12 uker og vi tar et depositum kr 4000,- ved bestilling.
Se fargekombinasjoner her:  http://www.barefoot-saddle.de/shop/index.php?lang=1&cl=saddleconfigcherokee


Denne salen har uttagbar fram- og baksvissel for maksimal tilpassing for hest og rytter. Velg salstørrelse etter egen buksestr. Pga. at disse salene er helt uten bom vil de passe på alle hester. Cherokee leveres med mykere fremsvissel og høyere baksvissel i foamskum for bedre komfort.  Oversikt over fremsvissler og måleskjema du kan skrive ut for å finne rett fremsvissel finner du her:    http://www.barefoot-saddle.de/shop/out/pictures/wysiwigpro/pdf/measuring_template.pdf


Priser:
Cherokee og Cherokee Classic  kr  8320,-
Cherokee Spesial egne farger   kr  9820,-

Pris er for kun sal uten tilbehør. Oversikt over Barefoot tilbehør finner du her: Barefoot tilbehør


NB: For å unngå misforståelser / feilsendinger så har vi ingen vanlig netthandel. Du sender en e-post med bestilling eller forespørsel, og så sender vi etter at vi har hatt den nødvendige kommunikasjon til at vi føler oss trygg på at du får det du ønsker og forhåpentligvis passer. Målet er minst mulig arbeid med pakking og sending og mest mulig fornøyde kunder :-)


Barefoot VPS® system
VPS® systemet fordeler rytterens vekt på den best mulige måte over størst mulig areal langs hestens vektbærende område (sal-leiet fra bak skulderen og til siste ribbein). Som man ser av flere forskjellige målinger så er trykkpunkter eliminert fullstendig. Konstruksjonen med paneler innvendig i salen lager nok kanal slik at man unngår trykk både på ryggrad og muskelfester. Til og med når man står i stigbøylene så bidrar VPS systemet til å fordele trykket over hele lengden av salen, og det er ikke lenger noen grense ang. rytterens vekt kontra vanlige bomsaler (husk at hesten fremdeles skal klare å bære rytteren, og det gjelder uansett hvilken sal man bruker).

Utfyllende informasjon om Barefoot salene på engelsk finner man her:

http://www.barefoot-saddle.de/shop/en/Frequently-Asked-Questions/